Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2008-09-12 14:15:34
Nieuwsbrief april 2008

 

Nieuwsbrief 4, april 2008 

Hallo [NAME],

Het voorjaar is nu echt los gebarsten! Het zonnetje schijnt vandaag heerlijk, dus we gaan er allemaal weer op uit om een paar mooie voorjaarsfoto’s te maken! En wat is er nou mooier om deze prachtige foto’s te verwerken met al dat leuke nieuwe scrapmateriaal wat er allemaal is binnen gekomen in de winkel!

 

Challenge 

Hoe kan het dan ook anders dat het nieuwe thema voor de komende Challenge ‘Voorjaar’ is!

Maak een leuke originele voorjaars lay-out of een leuk mini-projectje!

Lever hiervan een foto in via info@scrapcorner.nl voor 1 mei en win een leuke prijs!

De winnaar van de vorige Challenge (met thema Romantiek) is Monique! Bedankt voor je inzending en de prijs is naar je verzonden!

 

Voorjaarsaanbieding 

Om ruimte te maken voor wat nieuwe spullen die we verwachten, zijn vanaf nu alle doodlemallen van The Crafters Workshop in de aanbieding! Je krijgt 15% korting op deze mooie en handige mallen!

 

Tevens hebben we nu ook mooie Quickutz Portfolio’s in de aanbieding, speciaal voor de Silhouette bezitters. Betaal nu geen € 69,95 maar € 49,98 per stuk!

 

Binnenkort... 

Binnenkort krijgen we heel veel leuke spullen rechtstreeks uit Amerika binnen! We kunnen al wel vast verklappen dat deze zeer gunstig geprijsd gaan worden en erg leuk zijn! Een klein tipje van de sluier kunnen we vast oplichten door te vermelden dat daar ook van die hele leuke Thickers tussen zitten die nu enom ‘Hot’ zijn.

Hou de site dus goed in de gaten!

 

Nieuw binnen in de winkel 

Sinds afgelopen week hebben wij dunne chipboard platen van 30 x 30 cm in de winkel!

Dit hebben wij speciaal in gekocht voor de Cricut bezitters! Deze platen kunnen namelijk perfect door deze snijmachine en nu is het dus mogelijk om zelf je eigen chipboard figuurtjes te maken! Snij het figuur of de gewenste letter 2x uit en plak het op elkaar...en voila...je hebt prachtig zelf gemaakt chipboard wat je kan bewerken naar eigen smaak (verven, embossen etc). Dit chipboard kan zowel door de grote Cricut Expression als door de kleine Cricut!

De prijs is € 0,45 per 30 x 30 cm vel!

 

Tevens hebben wij prachtige Brads binnen gekregen van Dutch Moments! Ze zijn er allemaal in prachtige pastel kleuren en sommige zelfs met glitters!

De prijzen variëren van € 2,50 tot € 4,45!

 

Kijk voor nog meer leuke nieuwe scrapspullen op www.scrapcorner.nl

 

Workshop/Croppen 

Heb je interesse om een workshop te volgen, of wil je gezellig een avond samen scrappen in een klein groepje (eventueel op locatie), laat het ons dan weten!

Op Donderdagavond geven wij een leuke workshop.     

De kosten hiervoor zijn € 10,-.

Wil je gewoon een keer komen croppen, dan kan dat natuurlijk ook altijd!

Voor meer informatie kun je kijken op Workshop Croppen of mail

ons op info@scrapcorner.nl

 

Forum 

Mocht je nog vragen hebben of op de hoogte blijven van het laatste Scrapcorner nieuws, neem dan eens een kijkje op ons gezellige forum!

 

Veel scrapplezier!

 

Ageeth, Jaap en Sandra© 2009 www.scrapcorner.nl