Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2009-12-15 22:35:08
Niewsbrief december 2009

 

Nieuwsbrief december 2009

Hallo [NAME],
Hier is eindelijk weer een Nieuwsbrief van Scrapcorner vol met eindejaarsnieuws! 
Kijk regelmatig voor nog meer leuke nieuwe spullen op www.scrapcorner.nl 

Nu in de winkel 
Nu als pre-order te bestellen: De nieuwste telg van de Cricut de Gypsy.  Zet je cartridges op dit handige appartaat en je kan altijd en overal je design maken.
De levertijd is ongeveer 1 week.
Ook hebben we vele nieuwe Martha Stewart ponsen in huis. We kunnen ze niet allemaal hebben, dus mocht er nog 1 zijn die je graag wilt hebben, mail dan even naar info@scrapcorner.nl en wij kijken of we hem voor je kunnen bestellen.
Aanbieding
Het is alweer 15 december. Wat vliegt zo'n jaar toch. Het is dus ook tijd om op te gaan ruimen. Want 1 januari moeten we weer gaan tellen. Vandaar dat we beginnen met deze fantastische aanbieding om ruimte te gaan maken voor de nieuwe spullen die zeer zeker nog binnen gaan komen, en ook om niet zo veel te hoeven tellen.
Tot 1 januari 2010 is er een korting op al het designpaper van 25%.
De korting wordt berekend na de bevestiging. Zet dus bij het vakje opmerkingen bij de bestelling "decemberkorting" en alles komt in orde.
Ook kan je, als je niet aan de € 25 voor de gratis verzendkosten komt, het papier door midden laten snijden. Het papier kan dan gewoon verzonden worden als brievenbuspost zodat je veel minder verzendkosten hebt. Geef dit dan ook aan bij opmerkingen! 

Blog
Zoals je wel zult weten, hebben wij tegenwoordig een blog: scrapcornerblog.blogspot.com. Hier lees je alle nieuwtjes en vind je van alles wat te maken heeft met Scrapcorner.

Gezocht: Nieuwe leden voor het designteam

Wat verwachten wij van jou? 
Wij vragen jullie om ons per email (info@scrapcorner.nl) een foto te laten zien van drie verschillende werkjes. Je mag ze nieuw maken, maar ze mogen ook recent zijn gemaakt. Dit mogen kaarten, lay-outs, projectjes of (mini)albums zijn, natuurlijk helemaal door jou zelf gescrapt!
Voeg hier een beschrijving van jezelf toe (leeftijd, hoe lang je al scrapt, evt. je eigen blogadres etc.) en de reden waarom jij in ons Designteam wil komen en wij jou moeten kiezen! Lever dit alles voor 31 Januari aanstaande in (dit i.v.m. de drukke Decembermaand).
Hierna zullen wij rond half Februari de nieuwe leden voor het Scrapcorner Designteam bekend maken! 

Wat kan jij van ons verwachten?
Wij vragen jou 1x per 3 maanden een 'groot' project te maken met werkbeschrijving en tussendoor af en toe wat kaartjes/lay-outs etc te plaatsen. Dit afgewisseld met de overige leden van het Designteam. Wij voorzien jullie dan van de nieuwste scrapmaterialen uit de winkel waar jij je naar hartelust mee mag uitleven! Wij zijn nog een klein, maar groeiend team waarin ruimte is om je te ontwikkelen! Onze enige 'eis' is om zoveel mogelijk spullen van onze winkel te gebruiken die wij je aanleveren.

Nou, lijkt het je wat? Reageer dan snel en wie weet zit jij binnenkort in ons Designteam!

Heb je vragen? Mail ons dan gerust!
 

Veel scrapplezier!
 
Ageeth, Jaap en Sandra 

 © 2009 www.scrapcorner.nl