Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2009-04-23 21:29:27
Nieuwsbrief april 2009

 

Nieuwsbrief april 2009

Hallo [NAME],
Hier is weer een Nieuwsbrief van Scrapcorner vol met leuk Lentenieuws! 

Wat komt er nieuw binnen in de winkel? 
Vanaf vorige maand verkopen wij al spullen van het prachtige merk Kaisercraft! Dit merk brengt elke keer weer complete lijnen uit tegen een vriendelijke prijs!Binnenkort komen de nieuwe lijnen Garden Arabesque, Marrakech en Grandiose in onze schappen te liggen.
 
Grandiose
 

Marrakech

Arabesque

Tevens zijn er weer veel nieuwe bloemen te verkrijgen in verschillende maten! 

Ook binnenkort bij ons in de winkel is de prachtige nieuwe lijn van My Mind’s Eye – Pretty Please!


Pretty Please

Dit heerlijke dubbelzijdige papier komt in frisse kleurtjes dus perfect voor het voorjaar!
 

Voor de stempelliefhebbers onder ons hebben we ook leuk nieuws! Wij gaan stempels verkopen van het leuke merk Our Craft Lounge! Deze stempels zijn erg grappig en leuk voor het kaarten maken!

Peanut 
Ook komt binnenkort weer de nieuwe Cards Only nummer 7 bij ons binnen. Heb je nog een nummer gemist, dan kan je deze ook nog bij ons bestellen! 

Kijk regelmatig voor nog meer leuke nieuwe spullen op www.scrapcorner.nl 

Nu in de winkel 
Onlangs hebben wij de Slice van Making Memories ook ingeslagen! Wat een ontzettend leuk apparaat is dat toch! Snij nu moeiteloos de leukste figuurtjes uit voor je kaart of lay-out!Hij is klein en makkelijk mee te nemen en werkt heel simpel op een batterij, dus geen snoeren of computers meer nodig! Hij is bij ons verkrijgbaar voor de prijs van € 156,50! 

Aanbieding 
Vanaf vandaag krijg je 20% koring op al het dessinpapier (uitgezonderd zijn de nieuwe lijnen van My Mind’s Eye en Kaisercraft die binnenkort binnen komen)! Deze actie geldt tot 5 Mei aanstaande! Kom dus snel kijken in de webshop! De korting wordt verwerkt bij de factuurbevestiging! 

Prijsje winnen? 
Zoals we al in onze vorige Nieuwsbrief al vermeld hadden, hebben we elke week een activiteit op het forum! Zo is er elke eerste maandag van de maand een kaartenschets. Elke tweede dinsdag van de maand is er een online crop! Dan is er ook nog op elke derde woensdag van de maand een Uitdaging! En ter afsluiting hebben we elke vierde donderdag van de maand speciaal alleen voor leden een werkbeschrijving!

Wil jij een leuke prijs winnen? Doe dan mee met de eerstvolgende Online Crop welke op dinsdagavond 12 mei aanstaande plaats vindt! Aan het begin van die avond wordt er door Anneke een schets geplaatst. Maak die avond een lay-out voor 00.00 uur en plaats je foto hiervan in het forum en wie weet win jij dan die leuke prijs!!


Kom snel een kijkje nemen op het forum en meldt je aan!!
 

Veel scrapplezier! 

Ageeth, Jaap en Sandra 

 © 2009 www.scrapcorner.nl