Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2009-01-09 18:24:10
Nieuwsbrief januari 2009

 

Nieuwsbrief januari 2009

Hallo [NAME],
Ten eerste wensen wij iedereen nog het allerbeste voor 2009! Dat het voor iedereen maar een mooi en creatief jaar mag worden! 

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie een Nieuwsbrief van ons ontvingen, maar er is achter de schermen van Scrapcorner veel gebeurd! Zo hebben wij sinds 1 januari een geheel nieuw forum en komt ook binnenkort de homepage in een nieuw jasje! 

Wat komt er nieuw binnen in de winkel? 
Zojuist binnen in de winkel zijn de prachtige tijdschriften van Cards-Only! Vanaf nu zijn deze magazines boordevol ideetjes voor het kaarten maken ook bij ons te koop! Heb je nog een nummer gemist, dan kan je deze ook nog bij ons bestellen! Binnenkort krijgen wij twee hele mooie nieuwe papierlijnen binnen! Het is de nieuwe lijn van Basic Grey; ‘Bitter Sweet’ speciaal voor Valentijn en een hele mooie lijn van Bo Bunny ‘Winter whisper’ welke perfect bij deze tijd van het jaar past!         

Winter Whisper

Tevens kun je deze lijn compleet maken door allerlei leuke embellishments.
 Kijk voor nog meer leuke nieuwe scrapspullen op www.scrapcorner.nl. 

Challenge 
Er is weer een nieuwe Challenge gepland!
Maak een mooie lay-out met een winters thema! Het is de afgelopen dagen zo koud geweest en er is flink wat sneeuw gevallen en misschien heb je wel op natuurijs geschaatst! Hier zijn vast wel mooie kiekjes van gemaakt! Gebruik ze op een winterse lay-out en doe mee!

De prijs die je hiermee kan winnen is een goed gevulde RAK die je per post krijgt toegestuurd!
INLEVEREN kan tot en met 1 maart aanstaande via info@scrapcorner.nl.
 
We hebben opnieuw een kleine verandering doorgevoerd in de Challenges. Aan het einde van de inleverdatum worden alle inzendingen in het forum geplaatst, en de winnaar bekend gemaakt.

Aanbieding
 
Deze maand krijg je 25% korting op alle knopen in de winkel! Kom snel kijken naar al die schattige knoopjes die op elk project leuk zijn! Deze actie loopt tot 1 februari aanstaande. 

Workshop/Croppen 
Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuw schema en nieuwe projecten voor workshops.

Kijk op de site voor de meest actuele informatie.
Tot die tijd kunt u gewoon nog alle 'oude' workshops volgen. Data kunnen in overleg met Ageeth vastgesteld worden. Vanaf 2 personen kunt u terecht op een datum die U het beste uitkomt.
 Bij het volgen van één van onze workshops krijg je 10% korting op alle aankopen in de winkel!

Forum 
Sinds 1 januari jl. hebben we een nieuw forum! Er zijn veel meer mogelijkheden en ook is er nu een extra optie om een eigen fotoalbum aan te maken en een algemeen fotoalbum te bekijken! Tevens hebben wij een aantal activiteiten gepland! 

Zo is er elke eerste maandag van de maand een kaartenschets. Elke 2e dinsdag van de maand is er een online crop wat erg gezellig is!! Dan is er ook nog op elke 3e woensdag van de maand een Uitdaging! En ter afsluiting hebben we elke 4e donderdag van de maand speciaal alleen voor leden een werkbeschrijving!Kom snel een kijkje nemen op het nieuwe forum en meld je aan!! 

Veel scrapplezier!
 
Ageeth, Jaap en Sandra  


© 2009 www.scrapcorner.nl