Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2008-10-09 22:27:52
Nieuwsbrief oktober 2008

 

Nieuwsbrief oktober 2008

Hallo [NAME],
De Herfst is aangebroken en dan begint het ‘knutselseizoen’ eigenlijk weer. Wat is er nou lekkerder dat warm binnen te zitten aan de scraptafel als het buiten hard waait en regent! 

Wat komt er nieuw binnen in de winkel? 
Binnenkort krijgen wij vanuit Amerika twee hele mooie nieuwe lijnen van Scenic Route binnen!Het zijn de lijnen ‘Sonoma’ en ‘Liberty’! Deze lijnen hebben prachige herfstkleuren en passen dus perfect bij deze tijd van het jaar!   

1                           2

Kijk voor nog meer leuke nieuwe scrapspul
len op www.scrapcorner.nl
 

Challenge 
De Challenge van de vorige maand met thema ‘Bloemen’ is gewonnen door Stéphanie! Gefeliciteerd met je kadobon! 

Deze maand gaan we een heel goed thema gebruiken voor de nieuwe Challenge.

Het is deze maand de ‘Oktober - borstkanker maand’ met de Pink Ribbon actie en daarom hebben we besloten om hier wat extra aandacht aan te geven.

Maak daarom een Lay-out (of iets anders zoals een kaart of een canvas) wat bij dit thema past. Gebruik de kleur roze, want dat is de kleur van de Pink Ribbon actie.

Naar aanleiding van deze Challenge hebben we deze maand 15% korting op alle ROZE artikelen in de winkel Deze korting wordt aan het einde van je order (bij je persoonlijke bevestiging) verrekend.

De prijs die je hiermee kan winnen is een waardebon t.w.v. € 17,50 die je mag besteden in de winkel van Scrapcorner.nl. Let er dan wel op dat als je minder dan € 25,00 besteedt, de verzendkosten voor jouw rekening zijn.

INLEVEREN kan tot en met 31 Oktober aanstaande.
 

Let op! We hebben een verandering doorgevoerd in de Challenges.

Met ingang van deze maand, zal de uitslag van de Challenge nu door JULLIE bepaald gaan worden.
Je hebt een maand de tijd om iets te maken naar aanleiding van het door ons aangegeven thema.
Deze inzendingen kunnen jullie voor een bepaalde inleverdatum opsturen naar info@scrapcorner.nl.
Aan het einde van een maand worden, na sluiting van inleverdatum, alle inzendingen in het forum geplaatst, voorzien van een Poll. Hierin kunnen jullie aangeven welke jullie het mooiste vinden.
De inzendingen komen dan van 1 November t/m 15 November in een Poll waar iedereen kan stemmen op de mooiste creatie. De uiteindelijke winnaar krijgt dan de waardebon van € 17,50!
  

Aanbieding 
Zoals hiervoor beschreven, geven we deze maand dus 15% korting op alle artikelen waar roze in zit! Deze korting wordt dus aan het einde van je order bij de persoonlijke bevestiging aangepast! 

Workshop/Croppen 
De workshops lopen goed! Het is erg gezellig en we hebben positieve reacties gekregen!Wil jij ook meedoen aan een gezellige workshop? Dat kan!
Wij bieden verschillende workshops aan voor een leuke prijs tussen de € 10 en € 45. Zo hebben we onder andere een leuk boekje met magneetsluiting.

3     4

Een geweldig boekje die we maken met behulp van het leuke apparaat de Bind-it-All!

5    6

Of wat vindt je van dit schattige Tagboekje?    

7     8
Bij het volgen van één van onze workshop krijg je 10% korting op alle aankopen in de winkel!Voor het totale overzicht aan workshops en de bijbehorende data en prijzen verwijzen wij jullie naar www.scrapcorner.nl onder het kopje ‘workshops’. 

Kaartenketting 
Neem eens een kijkje op ons forum! Sinds kort zijn wij gestart met een erg leuke Kaartenketting!Het is de bedoeling dat je je opgeeft voor een bepaalde datum en na sluiting van aanmelding worden de namen gehusseld door de computer. Op dezelfde datum versturen we dan allemaal een zelf gemaakte kaart naar de ander die aan jou gekoppeld is. Het leuke hiervan is, dat jij dus ook niet weet wie voor jou een kaart moet maken. Het is altijd leuk om een verrassing in je brievenbus te vinden of niet?Wil je meedoen? Meldt je dan snel aan op het forum en kijk onder het topic ‘Kaarten’!  

Veel scrapplezier! 

Ageeth, Jaap en Sandra

 © 2009 www.scrapcorner.nl