Home |Scrapcorner |Taarthoekje |Nieuwsbrief |Blog |Contact

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2008-09-12 14:16:21
Nieuwsbrief augustus 2008

 

Nieuwsbrief augustus 2008

Hallo [NAME],
De zomervakantie is in deze regio alweer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Tijd voor een nieuw scrapseizoen!

Nieuw binnen in de winkel 
Net nieuw binnen is de mooie nieuwe lijn van SEI genaamd ‘Poppy’. Het is werkelijk prachtig dubbelzijdig papier voornamelijk in de kleuren rood en blauw met een vleugje zilver er doorheen! Tevens zijn er bijpassende knoopjes, stickers en die-cuts bij te verkrijgen. Het papier is los te koop, maar ook als Assortiments pakket!


Papier


Ook hebben we hele dikke pakken met alle kleuren cardstock die je maar kan bedenken van Color Core! Dit is waanzinnig mooi en stevig cardstock die een tint lichtere binnenkant heeft, wat vooral een leuk effect geeft als je het scheurt! Met zo’n dik pak kun je voorlopig voort en grijp je nooit mis!
 Tevens hebben we hele handige clearstamps gekocht waar allerlei teksten op staan in de thema’s Happy Birthday (Engels) en Kerst (zowel Engels als Nederlands). Deze stempels zijn perfect te gebruiken bij het kaarten maken of bij het scrappen. 

Stempel

En wat te denken van de nieuwe Cricut Create en de Cricut Jukebox! Ook deze nieuwe artikelen van Provocraft staan in de shop!
De Nieuwe Cricut Create is een perfecte mix van het compacte formaat van de Cricut maar met een aantal zeer speciale functies van de Cricut Expression. Zo kunt u nu ook op de Cricut Create gebruik maken van de Rotate/Portrait functie, Fit to page, Auto fill, Flip en Centre Point. Daarnaast krijgt u bij deze machine de nieuwe cartridge "Don Juan" , mesje en mat om direct te kunnen snijden. De maximale afmetingen die de Cricut Create kan gebruiken is 15 cm x 30 cm. De Cricut Jukebox is een handig apparaat waar 6 cartridges tegelijk in kunnen zodat u niet steeds hoeft te wisselen bij verschillden cartridges. Kijk voor nog meer leuke nieuwe scrapspullen op www.scrapcorner.nl 

 
Challenge 
De Challenge voor de maand Augustus heeft als thema ‘Zomer’. Zeker na de vakantie zullen jullie ongetwijfeld weer een flink aantal foto’s gemaakt hebben! Verwerk ze op een leuke originele lay-out of in een leuk mini-projectje! Lever hiervan een foto in via info@scrapcorner.nl voor 1 September aanstaande.en win een leuke prijs! De winnaar van de vorige Challenge (met thema Vader) is geworden Monique! Bedankt voor je inzending en de prijs is naar je verzonden! 

 
Aanbieding
Alle bloemen tot maar liefst 1 oktober: 20% korting! 

 
Workshop/Croppen 
Het nieuwe workshop overzicht is uit! We hebben een heel schema gemaakt tot en met het eind van dit jaar waarin wij jullie 11 verschillende workshops aan kunnen bieden voor een leuke prijs tussen de € 10 en € 45. Er zit veel variatie in voor zowel beginnende als gevorderde scrappers! Zo hebben we onder andere een heel apart ingebonden miniboekje met magneet sluiting en gaan we een Bind-it-all boekje maken i.c.m. de Cricut! Bij het volgen van één van onze workshop krijg je 10% korting op alle aankopen in de winkel! José  is ons team komen versterken wat betreft de workshops. Zij heeft veel ervaring op allerlei hobbygebied!
Voor het totale overzicht aan workshops en de bijbehorende data en prijzen verwijzen wij jullie naar www.scrapcorner.nl onder het kopje ‘workshops’. 
Wil je gezellig een avond samen scrappen in een klein groepje (eventueel op locatie), dan kan dat altijd! Op Woensdagavond geven wij een leuke scrapavond. De kosten hiervoor zijn € 10,--. Wil je een andere keer komen croppen, dan kan dat natuurlijk ook altijd! Voor meer informatie kun je kijken op info@scrapcorner.nl 

 
Open dag 
Op zaterdag 13 September aanstaande houden wij een Open Dag bij Scrapcorner in Laren (NH).Jullie zijn van harte welkom tussen 11.00 en ongeveer 14.00 uur om eens lekker rond te snuffelen in de winkel. Hier vindt je dan ook alle projecten die tijdens de workshops gegeven gaan worden zodat je alvast een voorproefje kan krijgen. Als jij je op deze dag inschrijft voor één van de workshops, dan ontvang je tijdens die workshop een leuk kado!! Kom gezellig eens langs, er staat wat lekkers voor jullie klaar! 

 
Veel scrapplezier! 
Ageeth, Jaap en Sandra  


© 2009 www.scrapcorner.nl